Alde Kärnvärden

Den intelligenta uppfinnaren

Alde Rask, som grundade företaget 1949, var en klurig uppfinnare. I hans anda fortsätter vi med ständig innovation och teknisk utveckling och med fokus på komfort i husvagnar, husbilar och båtar. Vår bestämda strategi är att fortsätta vara världsledande inom området. Därför arbetar och funderar vi ständigt på hur vi kan utveckla ännu bättre funktioner, ännu längre livslängd och ännu bättre service. 
Tyst, osynlig och behaglig komfort är det vi arbetar med – varje dag.

Den sköna, tysta värmen

Inget kan konkurrera med vattenburen värme. Tyst, jämn och omslutande.
Vattenburen värme som bara finns där, utan att märkas – kvalitetsvärme.
Vattenburen värme ger inte bara skön och ljudlös värme. Den ger också en dammfri och hälsosam luft med naturlig luftfuktighet.

 

Den pålitliga värmen

Aldes värmesystem är nog det tillförlitligaste som finns att köpa.
Värme och varmvatten i många år, utan bekymmer. Hur är detta möjligt?
Förmodligen har det att göra med vårt ursprung. Skandinavien är kallt, med ett hårt klimat. Därför måste vi vara säkra på att vi har en pålitlig produkt, som kan fungera felfritt under alla årstider. Sedan år 1966, då den första pannan såg sitt ljus, har vi gjort tester varje dag, för att säkra kvalité och effektivitet som varar. 

 

Det varma, välkomnande företaget

Vi är världsledande inom vårt område, och det är vi stolta över. Men ännu stoltare är vi om du upplever oss som varma och välkomnande i dina kontakter med oss. Vi lyssnar gärna på erfarenheter, förslag och synpunkter, som kan hjälpa oss till förbättringar. För oss är det väldigt viktigt att bygga starka och långa relationer med våra kunder. Tillsammans med ett väl utbyggt service- och återförsäljarnät över hela Europa, är vi alltid redo att bistå med hjälp.


« Tillbaka till Aldes Historia