Välkommen till Aldes Pressrum

Senaste pressmeddelandet:

2015-01-21

Alde Compact 3020 HE och Truma Aventa comfort AC 

Komplett klimatautomatik (ACC) från Alde och Truma

Två system blir ett i det nya värmesystemet från Alde. Med Alde Compact 3020 High Efficiency och Truma Aventa comfort AC går det att styra både värme och kyla från manöverpanelen, i husbilen eller husvagnen. Funktionen gör det möjligt att få en helautomatisk klimatautomatik av både värme, kyla och varmvatten. Som grädde på moset kan man få samtidig värme från både AC och värmepanna för snabb uppvärmning av kallt fordon.

Nu kommer Alde med sitt nya uppdaterade värmesystem Alde Compact 3020 HE med en rad nya funktioner. Manöverpanelen är uppdaterad och mer användarvänlig och har bland annat en fullskalig klimatautomatik. Temperaturen ställs in enligt önskemål och tillsammans med Truma Aventa comfort ser manöverpanelen till att den önskade temperaturen behålls. Truma Aventa comfort har en rad fördelar som bl a hög luftprestanda med 2400 W kylning och 1700 W värmepump, mycket låg vikt och sleep-funktion för tystare kylning i fordonet.

– Alde har alltid stått för smarta lösningar och vår nya värmepanna går i sann Alde-anda. Vi har jobbat länge med utvecklingen av det nya systemet. Att värmesystemet nu också kan kompletteras med Truma Aventa comfort tror vi kommer få många att känna att deras mobila boende blir ännu bekvämare. Men även ytterligare AC modeller från Truma kan användas för att uppnå full ACC såsom Truma Saphir comfort RC och ECO Compact (tillverkningsnummer efter 23091001).


För frågor och mer information, kontakta gärna:
Håkan Streimer, Sales & Marketing Manager Alde, +46 4471270, hakan.streimer@alde.se
Nils Ekstrand, Sales Manager Truma, +46 4471271, nils.ekstrand@alde.se


Ladda ner pressreleasen här (pdf)

 

Presskontakt

Håkan Streimer   Håkan Streimer
Sales & Marketing
Manager Alde,

+46 4471270
hakan.streimer@alde.se