Det varma, välkomnande företaget!

Alde International Systems AB är ett världsledande företag inom fritidsbranschen. Vi utvecklar, producerar och marknadsför vattenburet värmesystem för husvagnar och husbilar med Europa och Nordamerika som våra största marknader.

För oss på Alde är det viktigt att vara en bra arbetsplats. Att jobba med arbetsmiljön är en naturlig del i vår verksamhet, likaså att satsa på utbildning för våra medarbetare. Det bidrar till både effektivitet och kvalitet, och självklart till vår trivsel och arbetsglädje.

Vi välkomnar självgående och engagerade medarbetare som är aktiva i både sin egen och företagets utveckling.

 

Jobba hos oss som Verkstadstekniker

Vi förstärker nu med en helt ny tjänst till vårt nybyggda Service Center. Tjänsten är på heltid med placering i Färlöv, strax utanför Kristianstad. Du kommer att ingå i Marknadsavdelningens servicegrupp.

Som Verkstadstekniker på Alde kommer du att arbeta i företagets helt nya Service Center där fokus kommer att vara att hjälpa kund med service, reparation och montering av Aldes och Trumas värmesystem till husvagn och husbil. Service Centret kommer att ta emot både inbokade kunder och drop in-besök. Kunder bokas av kundservice. Du kommer att hantera problem som är kopplade till värme-, kyl-, manövrerings- eller gassystem. I arbetet ingår felsökning och så småningom troligtvis användande av diagnosverktyg.

För att kunna utföra arbetet på bästa sätt krävs det att du är en tekniskt intresserad problemlösare. Du kommer inledningsvis att arbeta ensam i rollen vilket innebär att du måste klara av att arbeta självständigt även om du har din avdelning nära till hands. Du är en duktig mekaniker med teknisk bakgrund. Meriterande, dock inget krav är kunskap inom värme/kyla. Likaså är branschvana en fördel men inget krav. Du har B-körkort.

Har du frågor kontakta Ylva Schnorrenberger, iNSE, 0708 – 164031.
Samtal från rekryteringsföretag och liknande undanbedes.

Vi ser fram emot din ansökan som du skickar till jobba@alde.se, senast den 18 oktober 2017. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande. I ämnesraden skriver du:
ANSÖKAN VERKSTADSTEKNIKER

Vi samarbetar i denna rekrytering med iNSE Organisations- & Ledningsutveckling AB
INSE-logo