Det varma, välkomnande företaget!

Alde International Systems AB är ett världsledande företag inom fritidsbranschen. Vi utvecklar, producerar och marknadsför vattenburet värmesystem för husvagnar och husbilar med Europa och Nordamerika som våra största marknader.

För oss på Alde är det viktigt att vara en bra arbetsplats. Att jobba med arbetsmiljön är en naturlig del i vår verksamhet, likaså att satsa på utbildning för våra medarbetare. Det bidrar till både effektivitet och kvalitet, och självklart till vår trivsel och arbetsglädje.

Vi välkomnar självgående och engagerade medarbetare som är aktiva i både sin egen och företagets utveckling.

 

Jobba hos oss som Produktionsledare

Vi erbjuder en spännande tjänst på ett växande och framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärke. Tjänsten är på heltid med placering i Färlöv, strax utanför Kristianstad. Du kommer att ingå i produktionens ledningsgrupp tillsammans med ytterligare en Produktionsledare, Produktionstekniker, Underhållstekniker samt Produktionschefen.

I rollen som Produktionsledare på Alde ansvarar du för att säkerställa leverans i tid och med hög kvalitet. Linjen är till viss del robotiserad och hanterar hela flödet med svets, montering och slutkontroll. Du kommer att ansvara för drygt 30 produktionsmedarbetare som bemannar linjens olika delmoment. Du ska planera för ett optimalt flöde och motivera till ansvar för ett bra resultat. Utöver den direkta produktionsstyrningen kommer du också bl a att ansvara för att visa produktionsverksamheten för externa besökare.

Vi vill att du är en förändringsledare som kommer att vara aktiv i arbetet med att förbättra och förstärka produktionen, hela tiden med hög kvalitet i fokus. Du är affärsmässig och kan se kopplingen mellan det du ansvarar för och företagets lönsamhet. Du behöver kunna hantera både interna och externa kontakter och ser ett värde i att bygga goda relationer. Tekniskt intresse ser vi som en självklarhet. Du är en person med god organisationsförmåga som skapar bra struktur. Du är lyhörd, prestigelös och tydlig i ditt ledarskap.

Du har erfarenhet från produktionsledning med personalansvar från industriell tillverkning. Gymnasieutbildning eller likvärdigt är nödvändigt. Grundläggande teknisk kompetens och förståelse för tekniska processer och flöden är nödvändigt. Arbetet kräver god datorvana och erfarenhet av Office-paketet. Du har med fördel arbetat i någon form av planeringssystem. Du har grundläggande kunskaper i engelska i tal och skrift. Har du arbetat med någon form av underhållsprocesser är det meriterande.

Har du frågor kontakta Ylva Schnorrenberger, iNSE, 0708 – 164031.
Samtal från rekryteringsföretag och liknande undanbedes.

Vi ser fram emot din ansökan som du skickar till jobba@alde.se, senast den 18 oktober 2017. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande. I ämnesraden skriver du:
ANSÖKAN PRODUKTIONSLEDARE.

Vi samarbetar i denna rekrytering med iNSE Organisations- & Ledningsutveckling AB
INSE-logo