Det varma, välkomnande företaget!

Alde International Systems AB är ett världsledande företag inom fritidsbranschen. Vi utvecklar, producerar och marknadsför vattenburet värmesystem för husvagnar och husbilar med Europa och Nordamerika som våra största marknader.

För oss på Alde är det viktigt att vara en bra arbetsplats. Att jobba med arbetsmiljön är en naturlig del i vår verksamhet, likaså att satsa på utbildning för våra medarbetare. Det bidrar till både effektivitet och kvalitet, och självklart till vår trivsel och arbetsglädje.

Vi välkomnar självgående och engagerade medarbetare som är aktiva i både sin egen och företagets utveckling.

 

Jobba hos oss som Marknadschef

Vi erbjuder en spännande tjänst på ett växande och framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärke. Tjänsten som marknadschef är på heltid med placering i Färlöv, strax utanför Kristianstad. Du kommer att ingå i Aldes ledningsgrupp. I rollen kommer du att ansvara för 8 medarbetare, varav två kommer att rekryteras i samarbete med dig.

I dina arbetsuppgifter ingår totalansvar för marknadsföring, intern information för att bl a bidra till en ökad samsyn kring Aldes mål, värderingar och företagskultur, att säkerställa att allt material följer en för Alde gemensam linje, att i samråd med övriga ledningsfunktioner ta fram marknadsplan, strategier samt medieplan. Du säkerställer med hjälp av din arbetsgrupp att intranät, hemsida och andra informationskanaler sköts på bästa sätt. Ett projekt påbörjat kring digitalisering och E-learning kommer att slutföras och implementeras av dig. Du kommer att vara delaktig i de utbildningar som Alde håller för sina kunder.

Du kommer dessutom att i sin helhet ansvara för Aldes nya Service Center som slår upp portarna inom kort. Här kommer slutkund att erbjudas möjlighet till service, montering och reparation av husvagnens och husbilens värmesystem.

Tjänsten kräver ett intresse av att utveckla, motivera och samla ditt team i att jobba mot både gemensamma och individuella mål, alltid med ett högt kvalitetstänk. Du kommer att arbeta nära företagets försäljningsavdelning. I rollen har du budgetansvar. Du kommer i vissa delar ha ett väldigt konsumentnära uppdrag och ser ett värde i att arbeta för goda relationer med både interna och externa kontakter.

Du har flera års erfarenheter från likvärdig tjänst, där du haft både personal- och budgetansvar. Du har en god pedagogisk förmåga och kommunicerar bekvämt på svenska, engelska och tyska i både tal och skrift. Det är en fördel om du har kunskap inom konsumentlagstiftningen.

Har du frågor kontakta Ylva Schnorrenberger, iNSE, 0708 – 164031.
Samtal från rekryteringsföretag och liknande undanbedes.

Vi ser fram emot din ansökan som du skickar till jobba@alde.se, senast den 18 oktober 2017. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande. I ämnesraden skriver du:
ANSÖKAN MARKNADSCHEF.

Vi samarbetar i denna rekrytering med iNSE Organisations- & Ledningsutveckling AB
INSE-logo